City Talks Amsterdam

Sluiten

City Talks Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
City Talks Amsterdam
Internationaal Theater Amsterdam

Na een succesvol eerste seizoen is City Talks terug! City Talks is ITA’s sip & talkshow, waarin we focussen op de getalenteerde creatieven en vernieuwers van onze stad. Elke editie verbinden we een van onze voorstellingen met maatschappelijke onderwerpen, stedelijke trends en het dagelijks leven. We nodigen je uit om een drankje te pakken en deel te nemen aan het gesprek.

Locatie ITA Salon
Duur 90 minuten
Genre perspectief
Taal Engels

Vragen kunnen ook in het Nederlands gesteld worden

Meld je aan voor gratis toegang en een gratis drankje

Standing in solidarity


Tijdens de nieuwste editie van City Talks gaan we het hebben over wat solidariteit betekent en hoe verschillende vormen van politiek activisme met elkaar verweven zijn. We bespreken op welke manieren je je kan organiseren en uitspreken om bewustwording te creëren en verandering teweeg te brengen. Tijdens deze editie lezen jongeren fragmenten voor van de Gaza Monologen, theaterteksten die in 2010 geschreven zijn in opdracht van het ASHTAR Theater in Ramallah. Op 29 november - de Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse Volk, die in 1978 in het leven is geroepen door de Verenigde Naties - worden deze monologen wereldwijd opgevoerd.

De avond wordt gepresenteerd door Geoffrey van der Ven-|-

Als zelfstandig creatief strateeg, schrijver, spreker en DIG-trainer zet Nadine Ridder zich in voor nieuwe perspectieven op het gebied van hoop, verbinding en gelijkheid, waarbij ze streeft naar een wereld zonder patriarchale, seksistische en racistische normen.

Chris Kaspar de Ploeg is een veelzijdig figuur op het snijvlak van journalistiek, activisme en kunst met een toewijding aan sociale rechtvaardigheid. Als medeoprichter van Stichting Aralez stimuleert hij een dekoloniale beweging en brengt hij een holistische benadering van genezing en activisme.

Bahghi is een Amsterdamse singer-songwriter, muzikant en producer van soul-, jazz- en popsongs. Bahghi's geluid is grensverleggend en stelt haar luisteraars in staat om hun eigenwaarde te ontdekken, terwijl ze zich kwetsbaar opstelt en haar diepste gedachten op ons loslaat.

Gewapend met nieuwsgierigheid, optimisme en empathie is sociaal psycholoog Ezri Jade Williams klaar om positieve sociale verandering te cultiveren. Naast haar werk als onderzoeker bij (ink). social design, runt ze samen met Jhelisa Panfred de podcast LIFE chats, waarin ze - twee vrouwen van kleur - psychologische kennis delen en mensen helpen zichzelf en anderen beter te begrijpen.

meer perspectief