City Talks Amsterdam

Sluiten

City Talks Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
City Talks Amsterdam
Internationaal Theater Amsterdam

Na een succesvol eerste seizoen is City Talks terug! City Talks is ITA’s sip & talkshow, waarin we focussen op de getalenteerde creatieven en vernieuwers van onze stad. Elke editie verbinden we een van onze voorstellingen met maatschappelijke onderwerpen, stedelijke trends en het dagelijks leven. We nodigen je uit om een drankje te pakken, deel te nemen aan het gesprek en je te laten inspireren!

Locatie ITA Salon
Duur 60 minuten
Genre perspectief
Taal Engels

Vragen kunnen ook in het Nederlands gesteld worden

Meld je aan voor gratis toegang en een gratis drankje

You do you


In deze editie van City Talks nodigen we je uit om de veelzijdige reis te verkennen van het authentieke zelf zijn, waarbij je identiteit niet alleen wordt gevierd maar ook wordt omarmd als je grootste kracht. Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om je identiteit in harmonie te krijgen met de maatschappelijke verwachtingen. Deel je eigen ervaringen en worstelingen, stel vragen en krijg waardevolle inzichten van onze sprekers. Samen zullen we ons verdiepen in de complexiteit en schoonheid van identiteit en authenticiteit, om uiteindelijk te ontdekken dat in een wereld die vaak vraagt om conformiteit, het omarmen van wie je bent geen barrière is maar een brug naar succes.

De avond wordt gepresenteerd door Geoffrey van der Ven.
-|-
Het thema van deze editie is losjes geïnspireerd op Freaky Friday Face Off van De Warme Winkel - waarin de acteurs onze fascinatie voor identiteit onder de loep nemen door middel van een ingenieus rollenspel - en ter viering van Black Achievement Month en LGBTQ+ History Month.

Freaky Friday Face Off is van 25 - 27 oktober te zien bij ITA. In oktober vinden in ITA verschillende evenementen plaats die in het teken staan van Black Achievement Month.

Aynouk Tan is modejournalist, curator en docent gespecialiseerd in de relatie tussen uiterlijk en identiteit. Hun werk daagt maatschappelijke normen uit, met als doel koloniale, neoliberale en heteronormatieve verhalen te deconstrueren en individuen in staat te stellen queer uitingen van identiteit te omarmen.

Astrid Elburg is expert op het gebied van organisatiegedrag, expats coach en universitair hoofddocent inclusief leiderschap en ethiek. Ze is voorzitter van de raad van toezicht van meerdere vooraanstaande culturele instellingen. Volgens Astrid's filosofie is persoonlijk leiderschap trouw blijven aan jezelf, autonoom zijn en je eigen autoriteit zijn in een wereld vol verwachtingen waar met twee maten wordt gemeten.

Astrid Elburg, spreker tijdens City Talks Amsterdam. Fotografie Studio Koos Breukel

Debbie Helaha - een veelzijdige HR-specialist & trainer, muzikant en fotograaf - zet zich in voor het creëren van een gelijk speelveld op de werkvloer en pleit hartstochtelijk voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten, met een sterke focus op het ondersteunen van de LHBTQI+-gemeenschap. In een verkenning van de gelaagde structuur van identiteit, deelt ze ook enkele inzichten in haar lopende fotoproject dat licht schijnt op de uitdagingen en schoonheid van het verzoenen van identiteiten in een wereld waar acceptatie niet altijd gegarandeerd is.

Debbie Helaha, spreker tijdens City Talks Amsterdam. Fotografie Isabell Janssen

De multidisciplinaire kunstenaar Maha Eljak haalt inspiratie uit de opstandige geest van het punktijdperk van de jaren 70, haar Soedanese roots en de maatschappelijke frustraties van het dagelijks leven. Door middel van haar kunst - variërend van haar DIY magazine Mahazine tot spoken word gecombineerd met punkinvloeden - wil Maha anderen inspireren om onvoorwaardelijk zichzelf te zijn, hun passie na te jagen en los te komen van stereotypen en dat alles zonder dat iemand hun pad bepaalt.

Maha Eljak te gast bij City Talks You do you. Credits: Jorah Sarah
Freaky Friday Face Off
Freaky Friday Face Off

meer perspectief