All is energy jr.

Sluiten

All is energy jr.

ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
All is energy jr.
ITA-junior / Wensley Piqué, Khouloud Zaher

Ieder seizoen maakt ITA een voorstelling met en voor jongeren (15-21 jaar). Uitgangspunt is een thema uit een van onze ITA-voorstellingen in combinatie met een thema dat leeft onder jongeren uit de stad. Dit jaar wordt All is energy jr. gemaakt met als inspiratiebron de voorstelling Oer en andere tijden van ons ITA Ensemble in regie van Guy Cassiers. 

All is energy jr.
is een onderzoek naar het vijfde, meest onbekende natuurelement ETHER, met en door de volgende generatie strijders van het licht.

Lees onderaan meer over hoe u de voorstelling kunt bezoeken met uw klas.

Duur nnb
Genre theater
Taal Nederlands

Première za 30 maart
In Gesprek vr 5 & 12 april

All is energy jr.


Bestemming, aarde. Chaotische paden, kruislingse wegen, uitwijken met patronen, stoppen, stilstaan, ademen en weer door. Verder. Hoe? Lichaam versus geest? Crash. Rechts of links? Crash. Sterk of zwak? Crash. Mannelijk of vrouwelijk? Crash. Schreeuwen of zwijgen? Crash.

Dissonantie.

De volgende generatie luistert, voelt, proeft, en ziet opnieuw. Geeft gehoor aan moeder natuur en creëert een nieuwe concentrische cirkel van geluid.
-|-
Hoe ervaar jij deze planeet? Zie je tegenstellingen? Zie je eenheid? Herken jij jezelf in mij? Ben ik een zoogdier?
Zijn wij één met andere organismen?
Hoor jij wat ik zeg?
Voel je de vibratie van mijn gedachten?
Zitten we op dezelfde frequentie?
Laten we intunen, laten we echt luisteren.

All is energy jr. is de juniorproductie van Internationaal Theater Amsterdam, geregisseerd door Wensley Piqué en Khouloud Zaher

KOM MET DE KLAS NAAR ALL IS ENERGY JR.

All is energy jr. is een voorstelling speciaal gemaakt voor én door jongeren. Speciaal voor het onderwijs wordt de voorstelling ook 's middags (14.00 uur) gespeeld, maar ook in de avond kunnen klassen komen kijken. Voorafgaand aan de voorstelling is een voorbereidende workshop voor middelbare scholieren en mbo-studenten beschikbaar. In de workshop wordt spelenderwijs ingegaan op de thema's uit de voorstelling.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN
All is energy jr. (c)Dim Balsem

In Gesprek

Kom na de voorstelling meedenken, luisteren en napraten bij In Gesprek. We nodigen een gast uit om de thematiek van All is energy jr. verder te onderzoeken en om ervaringen uit te wisselen. Als u nog vragen heeft, is dit het perfecte moment om ze te stellen. In Gesprek is gratis toegankelijk, begint kort na afloop van de voorstelling in de studio, wordt in het Nederlands gevoerd en duurt gemiddeld een half uur.

Credits


regie Khouloud Zaher, Wensley Pique
dramaturgie Yahmani Blackman
scenografie, kostuumontwerp Leanne Vandenbussche
geluidsontwerp Izak de Dreu

assistent regie Rachel Besemer
assistent scenografie Cristel van Kuik
projectleider Wilma Smilde
productieleider Lisa Stronks
educatie Evelien Kanters
-|-
met Jip Gomes, Majja Rozemeijer Rodrigues, Evy Haarink, Imke Stenvert, Jacob Holl, Flynn Smook, Inti Tabares Medina-Hogendijk, Cléo Chemsa, Loek van Oorschot, Luca Orlando, Belle Boswijk, Zara van Oosterhout, Mees Brusche, Nanouk van Oort, Charlotte González Kieboom, Bente Vijn, Famke Bronger, Vera Beukers, Nilah Dönszelmann, Sam van Schie, Beau The, Luc Klouwe, Robijn de Jager

Meer jeugdtheater